NIKE ADAPT AUTO MAX: ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Nike Adapt Auto Max είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο διάσημα και δημοφιλή στον κόσμο των sneaker. Από τη στιγμή που παρουσιάστηκε το 1987, εξελίσσεται και βελτιώνεται συνεχώς, αλλά μερικά από αυτά τα «άλματα» σίγουρα μπορούμε να πούμε ότι είναι μεγαλύτερα από άλλα.

Φέτος, το πιο διάσημο σχέδιο της Tinker Hatfield έχει λάβει καθαρά φουτουριστικές διαστάσεις χάρη σε FitAdapt τεχνολογία. Έτσι προέκυψε το Nike Adapt Auto Max – sneaker που μπορείτε να «διαχειριστείτε» με τη βοήθεια μιας μοναδικής εφαρμογής. Πώς λειτουργεί;

Nike Adapt Auto Max patike  επεκτείνετε την υπογραφή Air Max με ισχυρά κορδόνια που προσαρμόζονται μόνα τους, σύμφωνα με τις μετρήσεις του χρήστη. Ειδικά χρωματιστά φωτάκια που «φωτίζουν» το sneaker σε έως και 13 εμβληματικά χρώματα, με τη δυνατότητα να πάλλονται έως και μία ώρα.

Και ακριβώς όταν σκέφτεστε ότι η μάρκα Nike δεν μπορεί να προχωρήσει περισσότερο όσον αφορά τη χρήση προηγμένων τεχνολογιών κατά το σχεδιασμό μιας πολύ γνωστής σιλουέτας, η προηγούμενη ιστορία ολοκληρώνει μόνο ένα νέο επίπεδο προσαρμογής και φωτισμού αθλητικών παπουτσιών χρησιμοποιώντας κομμάτια φωνής με τη βοήθεια των συντομεύσεων της Siri και του Google Assistant.

Για πρώτη φορά, όσον αφορά την απόδοση των sneaker, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο λειτουργίες για το πώς θα φοράτε το Nike Adapt Auto Max - μία για δραστηριότητα και μία για χαλάρωση!

Μια ελαφριά, κάλτσα που αναπνέει αγκαλιάζει το πόδι για μια πλήρως εξατομικευμένη αίσθηση, ενώ μια πλάκα TPU τυλίγεται γύρω του για πρόσθετη σταθερότητα. Φυσικά, αυτό το μοντέλο δεν θα μπορούσε να κάνει χωρίς την ολοκαίνουργια μονάδα Air Max, η οποία εγγυάται ακόμα περισσότερο αέρα κάτω από τα πόδια.

Το Nike Adapt Auto Max θα είναι σύντομα διαθέσιμο στο κατάστημά μας στην οδό Μητροπόλεως 7Β στο Σύνταγμα. Μπορείτε να μάθετε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τη μέθοδο πώλησης στα κοινωνικά μας δίκτυα.