Τρόποι Πληρωμής

 

ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕΘΟΔΟΥ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


H ιστοσελίδα www.tike.gr σας επιτρέπει τρεις (3) τρόπους πληρωμής: Online πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, δυνατότητα πληρωμής μέσω Klarna, και με αντικαταβολή κατά την παραλαβή.

i) Online πληρωμή μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας:
Η πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα υποστηρίζεται σε κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, Visa Premium και Diners. Η χρέωση που πραγματοποιείται είναι εφάπαξ. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την τράπεζά σας, ώστε να δείτε εάν η κάρτα σας υποστηρίζει διαδικτυακές πληρωμές.

ii) Πληρωμή μέσω Klarna.

Η Πληρωμή μέσω Klarna σας παρέχει τη δυνατότητα να αγοράσετε ένα προϊόν σήμερα και να το πληρώσετε σε μεταγενέστερο χρόνο μέσω τριών (3) ατόκων δόσεων. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ : https://www.klarna.com/gr/exipyretisi-pelatwn/

iii) Πληρωμή με αντικαταβολή κατά την παραλαβή της αποστολής:
Η πληρωμή με αντικαταβολή σας παρέχει τη δυνατότητα να πληρώσετε το ποσό της παραγγελίας κατά την παράδοση στην  διεύθυνση που έχετε υποδείξει. Η πληρωμή με αντικαταβολή πραγματοποιείται είτε τοις μετρητοίς είτε με κάρτα από τον παραλήπτη κατά την παραλαβή στην καθορισμένη διεύθυνση.

Box Now Pay on the Go! Πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας και κατά την επιλογή τρόπου πληρωμής διαλέξτε Αντικαταβολή. Μόλις η παραγγελία σας φτάνει στο locker, θα λάβετε μήνυμα στο κινητό σας με link για την πληρωμή της παραγγελίας σας σε ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον. Μπορείτε να πληρώσετε το ποσό μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε, ακόμα και όταν βρίσκεστε στο χώρο του locker. Με την εξόφληση ο κωδικός PIN ενεργοποιείται άμεσα και μπορείτε να τον πληκτρολογήσετε στο locker για να ανοίξει η θυρίδα και να παραλάβετε την παραγγελία σας.

 

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕ ΚΑΡΤΑ: Μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας, θα μεταφερθείτε στο ασφαλές σύστημα πληρωμών WSPay, όπου εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας και ολοκληρώνετε την πληρωμή. Εάν η συναλλαγή ολοκληρωθεί επιτυχώς, θα επιστρέψετε αυτόματα στη σελίδα μας και η παραγγελία σας θα προχωρήσει κανονικά.

Όταν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας για την οποία έχετε επιλέξει πληρωμή μέσω κάρτας, θα λάβετε δύο ξεχωριστά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το πρώτο με την ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ, και το δεύτερο με την ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ: Πρόκειται για e-mail που λαμβάνετε αφού έχετε προσθέσει στο καλάθι σας τα προϊόντα που θέλετε, έχετε συμπληρώσει τα δεδομένα που ζητούνται και τον τρόπο πληρωμής με κάρτα, έχετε αποδεχτεί τους όρους χρήσης και πώλησης και έχετε κάνει κλικ στο κουμπί ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ. ΑΥΤΟ ΤΟ E-MAIL ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗΣ.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: Πρόκειται για e-mail που λαμβάνετε αφού εισαγάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας στη σελίδα της WSPay και ολοκληρωθεί η πληρωμή. Αυτό το e-mail αποτελεί επιβεβαίωση επιτυχούς χρέωσης.

Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ

Η Tike χρησιμοποιεί την υπηρεσία χρέωσης WSPay, ένα προηγμένο σύστημα για ασφαλή διαχείριση καρτών μέσω του διαδικτύου.

Ως πάροχος αδειών και πληρωμών με πιστωτική κάρτα, η WSPay διαχειρίζεται και επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα ως Επεξεργαστής Δεδομένων σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, αρ. 2016/679, και σύμφωνα με τους αυστηρούς κανόνες της πολιτικής PCI DSS L1 σχετικά με την προστασία της εγγραφής και της μεταφοράς δεδομένων.

Η WSPay χρησιμοποιεί πιστοποιητικό SSL με κρυπτογράφηση 256-bit και κρυπτογραφικό πρωτόκολλο TLS 1.2, το οποίο είναι το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας κατά τη συμπλήρωση και τη μεταφορά δεδομένων. Τα προσωπικά δεδομένα που χρησιμοποιούνται για εξουσιοδότηση, πληρωμή ή εκπλήρωση υποχρεώσεων βάσει σύμβασης είναι εμπιστευτικά. Η WSPay δεν επεξεργάζεται και δεν χρησιμοποιεί προσωπικά δεδομένα εκτός από την εκτέλεση συμβάσεων εξουσιοδότησης και πληρωμής. Η WSPay εγγυάται την κάλυψη όλων των απαιτήσεων από τους ισχύοντες κανονισμούς προστασίας προσωπικών δεδομένων για τους Επεξεργαστές Προσωπικών Δεδομένων και, πάνω από όλα, την εφαρμογή όλων των απαραίτητων τεχνικών και μέτρων ασφαλείας, η οποία επιβεβαιώνεται από το πιστοποιητικό PCI DSS L1.

Klarna Payments

Αγοράστε τώρα. Πληρώστε σταδιακά

  • Γιατί να επιλέξετε την Klarna;

Άτοκα. Χωρίς ψιλά γράμματα για αγορές άνω των 50€

Η αγορά τώρα, πληρωμή αργότερα είναι μια εναλλακτική της πιστωτικής σας κάρτας και σας προσφέρει την ευελιξία που θέλετε, όποτε τη θέλετε, χωρίς να χάνετε τον έλεγχο. Μοιράζοντας το κόστος της αγοράς σας σε 3 μικρότερες πληρωμές με την Klarna, δεν θα πληρώσετε τόκο.

  • Ελευθερία στις online αγορές σας.

Η πληρωμή μετά την παράδοση, σάς επιτρέπει να δοκιμάσετε πριν αγοράσετε και είναι ο ευκολότερος τρόπος να κάνετε online αγορές. Ολοκληρώστε την πληρωμή 30 ημέρες μετά την αγορά, χωρίς επιπλέον κόστος. Ενημερώστε μας για τις επιστροφές σας απευθείας μέσω της εφαρμογής μας και πληρώστε μόνο για τα προϊόντα που θα κρατήσετε.

  • Πλήρης διαφάνεια.

Με άμεση έγκριση πίστωσης, μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας απευθείας με πλήρη διαφάνεια. Είναι η απλούστερη διαδικασία εφάπαξ εγγραφής που έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ. Δείτε μια πλήρη επισκόπηση των πληρωμών σας online ή στην εφαρμογή μας.

Υπάρχουν δύο είδη ελέγχων πιστοληπτικής ικανότητας: ο ενδελεχής (hard) και ο απλός (soft). Οι απλοί έλεγχοι πιστοληπτικής ικανότητας, αυτοί που πραγματοποιούμε για την Πληρωμή σε 3 δόσεις, δεν επηρεάζουν τη βαθμολογία σας γιατί δεν κοινοποιούνται σε άλλους πιστωτικούς οργανισμούς.

Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις επιλογές χρηματοδότησής μας, ενδέχεται να απαιτείται ενδελεχής ελέγχος πιστοληπτικής ικανότητας. Ο έλεγχος αυτός θα κοινοποιηθεί στους πιστωτικούς οργανισμούς και θα εμφανίζεται ως διερεύνηση στην πιστοληπτική σας αναφορά. Οι μηνιαίες χρηματοδοτήσεις μέσω πιστωτικού λογαριασμού με την Klarna δίνονται από τη WebBank, μέλος του FDIC.

Για κάθε επιπλέον ερώτηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στο online@tike.gr