New Brand on the Block : Banlieue

Το streetwear brand, με δημιουργίες οι οποίες έχουν φορεθεί από εκπροσώπους της urban κουλτούρας σε όλη την Ευρώπη, λανσάρει μια νέα συλλογή για τη σεζόν Spring/Summer η οποία μόλις έφτασε στο Tike.

H συλλογή Banlieue αποτελείται από βασικά κομμάτια sportswear ενδυμάτων, που καθορίζουν το σημερινό σύγχρονο street style, και αποπνέουν το πνεύμα των δρόμων του Ρότερνταμ.

 

ABOUT THE BRAND

Έχοντας ξεκινήσει το 2014 στην Ολλανδία ως ένα σχολικό project νέων και φιλόδοξων μαθητών, η Clan de Banlieue μετατράπηκε από ένα local craft brand σε ένα από τα πιο εξέχοντα ονόματα στην παγκόσμια σκηνή streetwear. Graffiti artists, MCs, breakdancers, skaters - εκπρόσωποι διαφόρων movements υιοθέτησαν το Banlieue ως κομμάτι του προσωπικού τους στυλ, το οποίο ενθάρρυνε τους δημιουργούς να βελτιώσουν και να προσαρμόσουν το σχέδιο των μοντέλων τους.

Από το 2020, υπάρχει μια δημιουργική επανάσταση που προσθέτει αυθεντικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες σε κάθε ρούχο, με βάση την υποκουλτούρα του Ρότερνταμ και τo urban streetwear fashion. Tο κάθε κομμάτι είναι εύκολα αναγνωρίσιμο, από το απλό αλλά εμβληματικό λογότυπο καθώς και τα εντυπωσιακά γραφικά τους που απεικονίζουν και μεταδίδουν αυθεντικά street vibes με τον καλύτερο τρόπο.

 

Ανακάλυψε τη νέα συλλογή Banlieue εδώ.