Αριστοτεχνικο Maximalist Mix: Nike Air More Uptempo 720

Αν νομίζατε ότι είχατε δει την κορυφή του μαξιμαλισμού σε κάποιο μοντέλο sneaker, τότε δεν είχατε την ευκαιρία να γνωρίσετε το Nike Air More Uptempo 720 μέχρι τώρα. Είναι ένα sneaker που αντιπροσωπεύει ένα πραγματικό αριστούργημα, καθώς συνδυάζει στοιχεία του θρυλικού αθλητικού Air More Uptempo που είναι σχεδιασμένο για τον μπασκετμπολίστα Scottie Pippen και την ογκώδη μονάδα Air χάρη στην οποία το Air Max 720 κατέκτησε τον κόσμο. Έτσι δημιουργήθηκε το Nike Air More Uptempo 720 „Chrome“, μοντέλο που μπορείτε τώρα να βρείτε στη συλλογή μας.

Το Nike Air More Uptempo 720 είναι κατασκευασμένο από ποιοτικό λευκό δέρμα και ολοκληρώνεται με μαύρες λεπτομέρειες και μαύρο μαρκάρισμα στο μπροστινό μέρος και στη φτέρνα. Η απλή του βάση είναι δικαιωματικά μινιμαλιστική για να βγαίνουν στο προσκήνιο οι έγχρωμες λεπτομέρειες... Και πώς βγαίνουν στο προσκήνιο!

Τα τυπικά γράμματα Air στα πλαϊνά, με τα οποία είναι αναγνωρίσιμο το Uptempo, συμπληρώνεται πλέον από τα έγχρωμα γράμματα Air Max, ενώ η διάφανη σόλα 720 Air με γαλάζια και ανοιχτό γκρι αποχρώσεις δίνουν στο sneaker ακόμα πιο εντυπωσιακή εμφάνιση.

Ο ράπερ Mili είχε την ευκαιρία να τα κάνει δικά του ανάμεσα στους πρώτους. Δείτε γιατί σε αυτό το βίντεο Nike Air More Uptempo 720 „Chrome“ έφερε το επίθετο Masterful Maximalist Mix.

Το μοντέλο είναι διαθέσιμο στο κατάστημά μας Μητροπόλεως 7Β στο Σύνταγμα αλλά και online.