Tike New Collection

Η νέα συλλογή του brand Tike μόλις έφτασε!

Αυτό το συναίσθημα που όταν βρίσκεις κάτι που σου αρέσει πολύ και μετανιώνεις που δεν το αγόρασες, καθώς αργότερα δεν βρίσκεις κάτι παρόμοιο!

Λοιπόν, αυτό είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε να πετύχουμε με τη νέα συλλογή Tike!
Αναζητώντας υλικά υψηλής ποιότητας και μελετώντας προσεκτικά τα σχέδια των ρούχων, δημιουργήσαμε τη νέα συλλογή που αποτελείται κυρίως από all day κομμάτια που κάθε Fashion Lover πρέπει να έχει στην ντουλάπα του και τη στολίσαμε με όμορφες λεπτομέρειες σε στυλ Tike.

Η συλλογή αποτελείται από δύο φούτερ με κουκούλα σε μαύρο και κόκκινο χρώμα, στα οποία έχουμε αλλάξει το κόψιμο των μανικιών για όποιον τα δοκιμάζει να έχει την εντύπωση ότι είναι φτιαγμένα στα μέτρα του. Στη συνέχεια, ένα κλασικό φούτερ με κουκούλα σε μαύρο χρώμα, ένα παντελόνι με τσέπες σε μαύρο και μπεζ και δύο πουκάμισα σε μαύρο και κόκκινο χρώμα.

Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από τα αντιπροσωπευτικά στοιχεία του Tike που είναι το χρυσό χρώμα, τα οποία εφαρμόζονται ως print ή λεπτομέρειες και δίνουν μια premium εμφάνιση σε κάθε κομμάτι. Όλα τα μοντέλα της συλλογής συνδυάζονται μεταξύ τους όπως επίσης και με τα υπόλοιπα brands στον κόσμο της αθλητικής μόδας. Κάθε ρούχο είναι unisex και φτιαγμένο σε μεγέθη από S έως XL.

Η νέα συλλογή είναι διαθέσιμη στο κατάστημα Tike στο Σύνταγμα, Μητροπόλεως 7Β καθώς και στην ιστοσελίδα www.tike.gr.