Tike Neighborhood

Αθήνα, μία πόλη με μεγάλες γειτονιές όλων των ειδών και χρωμάτων.

Η δική μας γειτονιά, του Tike, βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, με τον κόσμο να βαδίζει γρήγορα το δρόμο στην οδό Μητροπόλεως, και να ρίχνει κλεφτές ματιές στα γύρω μαγαζιά, να πει μία καλημέρα.

Είναι πολύ όμορφο να γνωρίζεις τους ανθρώπους της γειτονιάς σου και να ανταλλάσσεις συζητήσεις μέσα στην ημέρα σου ειδικά όταν εκείνοι σου περιποιούνται την κόμμωση, φροντίζουν να έχεις ένα γεύμα που περιέχει επιλογές φτιαγμένες με σεβασμό προς τα ζώα & το περιβάλλον και γείτονες που είναι οι πιο παλιοί της περιοχής και θα σου μάθουν τις συνήθειες της.

Θέλοντας να έρθουμε πιο κοντά με αυτούς τους ανθρώπους, τους επισκεφθήκαμε και μας μοιράστηκαν τα μυστικά τους και την έμπνευση τους και εμείς από την πλευρά μας τους μυήσαμε στην κουλτούρα του Tike, που δεν είναι άλλη από τα μοναδικά limited Sneakers, και συγκεκριμένα τα Nike Air Force 1.

 

Roots Barber & Shop

Γιάννης, οδός Νίκης 34, Αθήνα

Ο Γιάννης, άνοιξε το κατάστημα του το Μάϊο του 2023 και σκοπός του ήταν να δημιουργήσει ένα μοντέρνο κουρείο με έμφαση τον πελάτη και δημιουργώντας σχέδια εξατομικευμένα στο στυλ του καθενός. Στόχος του είναι να προσφέρει εμπειρία στον πελάτη, να νιώθει σαν το σπίτι του. Μάλιστα, η έμπνευση δεν τελειώνει εδώ, μας αποκάλυψε ότι σχεδιάζει ένα νέο project με την κοπέλα του για να το δυναμώσει την εμπειρία των πελατών ακόμη περισσότερο.

Holy Llama Bakery

Κελλίνα & Εριέττα, οδός Νίκης 23, Αθήνα

Το μαγαζί ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Σεπτέμβρη του 2022 και οι ιδιοκτήτριες του πρωτοπορούν με το να σερβίρουν ένα διαφορετικό αλλά παρόλα αυτά πολύ γευστικό μενού που είναι φιλικό προς τα ζώα και το περιβάλλον γιατί είναι plant based.

Θα το ξεχωρίσετε όταν βρεθείτε στη Νίκης, από τη μυρωδιά των φρεσκοψημένων κρουασάν, του ζεστού κέικ και των υπέροχων μπισκότων! Τι μας είπαν: “Η έκφραση του κόσμου όταν δοκιμάζει τα προϊόντα χωρίς εξ αρχής να γνωρίζει ότι είναι vegan και η έκπληξή τους όταν τους ενημερώνουν”

"

Εστιατόριο “Kosmikon”

Αδριανού 119, Αθήνα

Ο πιο παλιός της γειτονιάς, από το 1966, ξεκίνησε στην αρχή ως μαγαζί που σέρβιρε γρήγορο ελληνικό παραδοσιακό φαγητό , σουβλάκια και εξελίχθηκε σε εστιατόριο με μοντέρνα κουζίνα και οπτική.

Η Αθηνά που εργάζεται εκεί από το Μάρτιο του 2023, μας αποκάλυψε ότι αυτό που απολαμβάνει περισσότερο στην καθημερινότητα της, είναι η συναναστροφή με διάφορους τύπους ανθρώπων, κουλτούρας, πολιτισμού, συνηθειών ακόμη και συμπεριφορών. Η κάθε μέρα της χαρίζει και από κάτι καινούριο.

Η γειτονιά του Tike σας περιμένει να δοκιμάσετε όλα τα νέα μοντέλα limited αθλητικών παπουτσιών για να ξεχωρίζετε σε όλες τις γειτονιές!

#spreadlove #tikeathens #tike #sneakertemple #visitusnow