Tike Athens Opening

New sneaker temple in to town!

Καλώς ήρθατε στο Tike Athens 

Η οικογένεια του Tike μεγαλώνει καλωσορίζοντας το 5ο κατάστημα στην πρωτεύουσα και καρδιά της Ελλάδας, την Αθήνα. Η ιστορία ξεκινάει από το μακρινό 2016 με το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος Tike στο Βελιγράδι της Σερβίας. Από τότε το Tike προσπαθεί και καταφέρνει να ενώσει και να φέρει πιο κοντά όλους τους sneaker lovers και sneaker enthusiasts. 

Το κατάστημα της Αθήνας άνοιξε στις 21 Σεπτεμβρίου του 2023 στην Μητροπόλεως 7Β με ένα μεγάλο και ενθουσιώδες event το οποίο περιείχε φαγητό, ποτό αλλά και live performance από artists και διάφορους influencers. Με τον DJ display στα decks και τον Mentefuerte στο μικρόφωνο ξέρουμε όλοι σίγουρα ότι η εμπειρία ήταν απίστευτη. 

Μέσα στο κατάστημα μπορεί  κανείς να διακρίνει το πολύ μοντέρνο και φρέσκο Design του το οποίο περιέχει επιρροές της «παλιάς» και σύγχρονης Αθήνας, σε τόνους χρυσού και μπλε όπου το κάνει ακόμα πιο premium. Το Tike είναι το μέρος συνάντησης για όλους όσους λατρεύουν τα συλλεκτικά και ιδιαίτερα κομμάτια σε ότι αφορά τα sneakers αλλά και τα ρούχα, καθώς η ποικιλία σε exclusive brands και σχέδια είναι τεράστια.

Το Tike Athens είναι μέρος συνάντησης των fashion addicts αλλά και για όποιον θέλει να διαφέρει! 

Σας περιμένουμε, Μητροπόλεως 7Β στο κέντρο της Αθήνας.