ΤΟ ΝΕΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ: NIKE AIR FEAR OF GOD 1 TRIPLE BLACK

Greatness - μια αγγλική λέξη που λέει τόσα πολλά, και είναι τόσο δύσκολο να την προσαρμόσουμε επαρκώς στη γλώσσα μας. Είναι ένας συνδυασμός μεγαλοπρέπειας, μοναδικότητας, ελευθερίας να φτάσεις σε ιλιγγιώδη ύψη, συνώνυμο της επιτυχίας και του αμίμητου. Και θα συμφωνήσετε ότι δεν είναι εύκολο να φτάσετε σε αυτό το status!

Στην αρχή, όλα είναι απλώς ένα όνειρο, μια φαντασία. Μετά από αυτό έρχεται η απόφαση για το πρώτο μεγάλο βήμα – να φύγουμε από το σπίτι και να πάμε στο μακαντάμ. Εκείνες τις στιγμές, η επιθυμία για μια καλύτερη ζωή είναι το μόνο που έχεις και το μόνο σημαντικό είναι να μην τα παρατάς...

Albino Svemogucci έχει περάσει από κάθε ένα από αυτά τα στάδια της ζωής. Κοιτάζοντας την απόσταση, φαντάστηκε τον εαυτό του να πηγαίνει σε ένα μακρύ ταξίδι. Λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν έχει δει καλά από τη γέννησή του, οδηγός σε αυτό το μονοπάτι ήταν Αυτός και η φωνή Του στον θόρυβο. Αν και στην αρχή δεν ήξερε από πού προερχόταν, ήξερε πολύ καλά από ποιον προερχόταν. Ένιωθε κάθε βλέμμα και πάλεψε με χίλια εμπόδια και έκλεισε τις πόρτες. Ο ψίθυρος του ήταν δύναμη, αγάπη, πίστη και ελπίδα που φώτιζαν τον δρόμο του. Η αίσθηση της όρασης αντικατέστησε την αίσθηση της ακοής και μετά το λιμάνι του έγινε μουσική.

Τώρα δεν ακούει πια τη φωνή που τον οδήγησε στο ακανθώδες μονοπάτι, γιατί ήταν η φωνή του που έγινε μουσική και οδηγός άλλων. Πάνω από τα αγκάθια, συνεχίζει να τρέχει προς τα αστέρια και τα ύψη, και ο καλύτερος σύντροφος σε αυτό το μονοπάτι για αυτόν είναι το Nike Air Fear of God 1 "Triple Black".

Τα sneakers αυτά, είναι αποτέλεσμα μιας νέας συνεργασίας της Nike και της επωνυμίας streetwear Fear of God (FOG), αντιπροσωπεύουν το αριστούργημα του σχεδιασμού του Jerry Lorenzo, του ιδρυτή της FOG, και έγιναν γρήγορα αγαπημένα μεταξύ των sneakerheads. Αυτή τη φορά παρουσιάζονται στο χρώμα Triple Black, με το οποίο το επίκεντρο δίνεται στην καθημερινή μινιμαλιστική αισθητική.

 

Η βάση της νέας σιλουέτας είναι, όπως ήταν αναμενόμενο, τα πολυτελή μοντέλα μπάσκετ. Ωστόσο, παρόλο που η σχεδίασή τους είναι εμπνευσμένη από το μπάσκετ, τα βαθιά αθλητικά παπούτσια Nike Air Fear of God 1 "Triple Black" αντιπροσωπεύουν το απόλυτο υβρίδιο high fashion σιλουετών και streetwear – ένα όραμα για το πώς θα πρέπει να είναι τα πολυτελή Streetwear στο μέλλον.

Το επάνω μέρος είναι κατασκευασμένο από δέρμα, δίχτυ και νεοπρένιο και ολοκληρώνεται με ακόμη πιο σκούρα σόλα και ενδιάμεση σόλα. Μια απίστευτη εστίαση στις λεπτομέρειες, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν είναι το κυκλικό σύστημα κορδονιών, οι ενισχύσεις mini-swoosh και νεοπρενίου, που κάνουν αυτό το sneaker μια υπέροχη τελειότητα.

Με μοναδικό σχέδιο, ο Jerry Lorenzo «επέτρεψε» στα sneakers να μιλήσουν από μόνα τους - για να ακουστεί η «φωνή» τους παντού. Δεν υπάρχουν φανταχτερά χρώματα, καμία πομπή και εκκεντρικότητα - απλώς μια σιλουέτα που, αν και αρκετά απλή, έχει μέχρι και σήμερα το πιο ενδιαφέρον χρώμα.

Αυτή είναι στην πραγματικότητα η ουσία - η σεμνότητα παρά τη μεγαλοπρέπεια. Γι' αυτό ο Albino Svemogucci

ήταν η λογική και η καλύτερη επιλογή για τον προωθητή αυτού του sneaker, γιατί ακόμα και σήμερα δεν εγκαταλείπει τον ακανθώδες δρόμο για την πραγματοποίηση του ονείρου του. Και δεν φοβάται πια τίποτα – εκτός από τον Θεό.

Το Nike Air Fear of God 1 "Triple Black" θα είναι σύντομα διαθέσιμο στο κατάστημα Tike στην Kralja Petra 24. Ακολουθήστε τις αναρτήσεις n στο προφίλ μας στο Instagram για όλες τις πρόσθετες πληροφορίες.