HOME OF CLASSICS: Νεα συλλογη adidas Originals

Έχουν περάσει περισσότερα από 50 χρόνια από τότε που έγιναν γνωστά τα Adidas Originals και ξεκίνησαν το ταξίδι τους στη σκηνή των sneakers ως η αθλητική καινοτομία του μέλλοντος. Αν και αρχικά φτιάχτηκαν για το γήπεδο μπάσκετ, τα αθλητικά παπούτσια με την πάροδο του χρόνου ξεπέρασαν γενιές, στυλ και διαφορετικές κουλτούρες, και έγιναν ένα μοναδικό σύμβολο και μια απαραίτητη λεπτομέρεια μόδας στους δρόμους των πρωτευουσών του κόσμου.

Τα λευκά δερμάτινα παπούτσια με τον καιρό, μεγάλωσαν σε έναν καμβά που καταγράφει όλες τις διαφορετικές εμπειρίες των δημιουργικών ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Από αθλητικά γήπεδα, πασαρέλες και πρωτοσέλιδα, μέχρι τις ντουλάπες των αληθινών λάτρεις των sneakers, τα μοντέλα Adidas Originals απέκτησαν ένα εντελώς νέο πολιτισμικό νόημα και άρχισαν να μιλούν όλες τις γλώσσες του κόσμου.

Αναδεικνύοντας μια ιδιαίτερη οπτική ταυτότητα που παρ' όλες τις αλλαγές έχει επιβιώσει για δεκαετίες, η Adidas Originals λάνσαρε μια συλλογή αθλητικών παπουτσιών που ονομάζεται Home of Classics. Είναι μια συλλογή που αποτίει φόρο τιμής στην αδιαμφισβήτητη κληρονομιά της μάρκας και αντιπροσωπεύει έναν συνδυασμό δέκα βασικών και ταυτόχρονα εμβληματικών και σύγχρονων, ανδρικών και γυναικείων μοντέλων, μερικά από τα οποία μπορείτε επίσης να βρείτε στη συλλογή μας.

Η ιστορία της συλλογής Home of Classics δεν διαμορφώθηκε μόνο από την Adidas Originals, αλλά και από πολλούς αθλητές, μουσικούς, σχεδιαστές, fashion icons και διαφορετικούς πολιτισμούς, που όλα αυτά τα χρόνια επέλεξαν μια από τις δημοφιλείς λευκές σιλουέτες. Γι' αυτό το Home of Classics προσφέρει πολιτιστική κληρονομιά που είναι έτοιμη για τις νέες γενιές.

Η νέα συλλογή αποτελείται από δέκα αναγνωρίσιμα μοντέλα που σχεδιάστηκαν αρχικά για αθλητικά γήπεδα.

Superstar, Torsion Comp, Nizza HiRf, Continental 80, A.R., Stan Smith, Rivalry Lo αρχικό μοντέλο, καθώς και τρεις σύγχρονες προσθήκες στη σειρά Adidas Originalsi – Supercourt, S.C. Premiere i Supercourt RX.

Κατασκευασμένο από premium λευκό δέρμα, κατασκευασμένο για το χωράφι, προσαρμοσμένο για το δρόμο, η συλλογή Home of Classics είναι διαθέσιμη στο κατάστημα Tike (Μητροπόλεως 7Β) και στο διαδικτυακό μας κατάστημα και τα δύο μοντέλα Superstar, Continental 80 i Supercourt.