ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

Καθώς η ταινία "Avengers the Endgame" έσπασε όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης στον κόσμο και κλείνει την ιστορία των θρυλικών ηρώων κόμικ που σημάδεψαν την παιδική ηλικία εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, η μάρκα adidas γιορτάζει την καινοτομία της Marvel με μια νέα συλλογή εμπνευσμένη από υπερήρωες , που ονομάζεται συμβολικά Heroes Among Us. Η συλλογή είναι το αποτέλεσμα μιας συνεργασίας μεταξύ των σχεδιαστών της Adidas και της Jen Bartel και κυριαρχεί από μοντέλα εμπνευσμένα από τους σημερινούς υπερήρωες του μπάσκετ.

Οι Iron Man, Black Panther, Captain Marvel, Captain America i Nick Fury ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους αστέρες του NBA και του WNBA James Harden-om, Candace Parker, John Wall-om, Tracy McGrady-em i Damian Lillard-om. Έτσι δημιουργήθηκαν τα μοντέλα Dame 5, Harden Vol. 3, N3XT L3V3L, Pro Vision, T-Mac 1 i Marquee Boost. Το χρώμα κάθε sneaker είναι εμπνευσμένο από τα κοστούμια των υπερηρώων της Marvel, ενώ το ειδικό κουτί που σχεδιάστηκε για την περίσταση συμβάλλει στην εντυπωσιακή εμφάνιση όλης της συλλογής.

Κάθε μοντέλο δημιουργείται σύμφωνα με το συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού των αστέρων του NBA και του WNBA. Έτσι, ο σταρ των Χιούστον Ρόκετς, Τζέιμς Χάρντεν, φοράει μια κόκκινη και χρυσή εκδοχή του Iron Man Harden Vol. 3. Ο Damian Lillard φοράει το Dame 5s εμπνευσμένο από το Black Panther. T-Mac 1 εμπνευσμένο από τον Nick Fury και προορίζεται για την Tracy McGrady. Η σταρ του WNBA Candace Parker φοράει το Captain Marvel Pro Vision sneakers σε κόκκινο-μπλε-χρυσό τόνους, και John Wall Captain America N3XT L3V3L σχέδιο.

Marvel x adidas Avengers „Heroes Among Us“ kolekcija διαθέσιμο στο κατάστημα (Μητροπόλεως 7Β) και στο διαδίκτυο. Είτε είστε λάτρης των κόμικς της Marvel, είτε του μπάσκετ, είτε των συλλογών περιορισμένης έκδοσης (και, φυσικά, όλων των παραπάνω!), αυτά είναι τα αθλητικά παπούτσια που θα ολοκληρώσουν τη συλλογή παπουτσιών σας και θα την ανεβάσουν σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο.