ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ: Atmos x Nike Air Max2 Light

Ο συνδυασμός ουδέτερων τόνων με νότες από έντονο ροζ, μωβ, απαλό μπλε, πράσινο neon, βαθύ κόκκινο και όλα τα χρώματα του ήλιου σε πρώτη ανάγνωση είναι ένας χαοτικός συνδυασμός. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει αν μιλάμε για το κλασικό sneaker από τη δεκαετία του '90, το οποίο αργά αλλά σταθερά έχει περάσει από τα αθλητικά στους κύκλους του lifestyle και είναι ένα από τα πιο ελκυστικά μοντέλα της σεζόν. Είναι το Nike Air Max2 Light, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία των σχεδιαστών της Nike και της ομάδας σχεδιασμού της ιαπωνικής μάρκας atmos.

Οι σχεδιαστές βρήκαν έμπνευση για το μοντέλο στα ρούχα που φορούσαν τη δεκαετία του '90, δημιουργώντας έτσι sneakers που ξεπερνούν όλους τους σχεδιαστικούς κανόνες και αντιπροσωπεύουν έναν συνδυασμό ασυμβίβαστων στοιχείων - φωτεινά χρώματα, ασυμμετρία, κολάζ και διαφανείς λεπτομέρειες που, συνδυαστικά, δημιουργούν ένα μοναδικό, ξεχωριστό στυλ. .

Ο Hirofumi "Koji" Kojima και ο Hidefumi Hommyo, ο ιδρυτής και δημιουργικός διευθυντής της μοναδικής ιαπωνικής μάρκας, αποφάσισαν να αναδείξουν την πιο εντυπωσιακή και την πιο ακραία συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών για το πιο ζωντανό παπούτσι για τρέξιμο Nike Air Max2 Light που δημιουργήθηκε το 1994 μέχρι στιγμής.

Καθοδηγούμενος από ένα αγαπημένο του χόμπι από τα νιάτα του, ο Koji φαντάστηκε το σχέδιο του τοπ ως ένα συνδυασμό κολάζ, όπως αυτά που έκανε στον τοίχο στην παιδική του ηλικία, χρησιμοποιώντας αποκόμματα εφημερίδων για αυτά. Επομένως, το μοντέλο Air Max2 Light μπορεί να βρεθεί σε δύο διαφορετικά χρώματα.

Η πρώτη παραλλαγή αντιπροσωπεύει έναν εξαιρετικά φανταχτερό και εντελώς επιθετικό συνδυασμό χρωμάτων, ενώ η δεύτερη παραλλαγή είναι πιο ήρεμη, με νότες μαύρων τόνων που τονίζονται στο πρώτο πλάνο. Τα χρωματιστά κορδόνια συμβάλλουν στον «ουρλιαχτό» σχεδιασμό του sneaker, ώστε να μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πορτοκαλί, κίτρινο και μωβ.

Το Atmos x Nike Air Max2 Light είναι μια πραγματική έκπληξη για όλους τους λάτρεις των sneaker, γιατί η σχεδίαση του εμβληματικού μοντέλου έχει φτάσει σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο, δίνοντάς του μια φουτουριστική πινελιά, ενώ είχε την ευκαιρία να είναι από τους πρώτους που θα τα φορέσει Surreal

Γίνετε μέρος της επανάστασης του Air Max! Βρείτε το νέο μοντέλο Nike Air Max2 Light x atmos στο κατάστημα Tike (Kralja Petra 24) σε περιορισμένο αριθμό ή παραγγείλτε online.