ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΣΥΓΚΡΙΤΟΙ ΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ADIDAS ORIGINALS X FIORUCCI

Μετά από μια κοινή συνεργασία που σηματοδότησε την αρχή της χρονιάς, η adidas Originals και η μάρκα Fiorucci ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους και παρουσίασαν μια νέα, ακόμη πιο εντυπωσιακή συλλογή εμπνευσμένη από το καλοκαίρι και τα εκπληκτικά πάρτι σε τροπικά νησιά. Είναι η δεύτερη συλλογή capsule που γιορτάζει την ακεραιότητα και τα διαχρονικά κλασικά και των δύο εμπορικών σημάτων.

Με στόχο την ενθάρρυνση των γυναικών και την περαιτέρω ανάδειξη της αιώνιας νεανικής ενέργειας, η σχεδιαστική ομάδα των brands adidas και Fiorucci δημιούργησε μια απαράμιλλη συλλογή! Με έντονο πορτοκαλί χρώμα που κυριαρχεί, είναι ιδανικό για το καλοκαίρι, οπότε τα κορίτσια θα λάμπουν με εντυπωσιακά μαγιό, μπλουζάκια και σορτς που αντιπροσωπεύουν έναν τέλειο συνδυασμό διαχρονικών adidas και εντυπωσιακής αισθητικής Fiorucci, στα οποία ξεχωρίζουν τα γραφικά prints. Προσθέστε σε αυτό τα έντονα πορτοκαλί αθλητικά παπούτσια και τις παντόφλες και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όπου κι αν πάτε, θα σας θυμούνται αυτό το καλοκαίρι.

Με έναν τέλειο συνδυασμό ρετρό και μοντέρνων λεπτομερειών στα ρούχα, η νέα capsule συλλογή των brands adidas και Fiorucci δεν θα μπορούσε να κάνει χωρίς αναγνωρίσιμα καρφιά. Προσθέστε σε αυτό τις λεπτομέρειες από τη δεκαετία του εβδομήντα με τις οποίες ο Elio Fiorucci έφερε μια εντελώς νέα κατεύθυνση στον κόσμο της μόδας και θα έχετε μια μοναδική σειρά στην οποία το κλασικό στυλ συμπληρώνεται από μια νέα, ακόμη πιο διασκεδαστική αισθητική.