CLOT x NIKE AIR MAX 97 HAVEN

Πλήθος συλλεκτών αθλητικών παπουτσιών Nike περιμένουν με ανυπομονησία το νέο μοντέλο, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το διάσημο lifestyle brand CLOT, το οποίο θα κυκλοφορήσει επίσημα από τις 8 Μαΐου.

Ο διάσημος σχεδιαστής Edison Chen βελτίωσε το θρυλικό μοντέλο Nike Air Max 97, που δημιουργήθηκε το 1997 ως το πρώτο μοντέλο παπουτσιών για τρέξιμο με μονάδα αέρα που καλύπτει ολόκληρο το πέλμα.

Η νέα συλλογή που ονομάζεται Nike Air Max 97 "Haven" είναι εμπνευσμένη από μοτίβα της δυτικής και της ανατολικής κουλτούρας. Το καινοτόμο μοντέλο αντιπροσωπεύει έναν τέλειο συνδυασμό αισθητικής CLOT και Air Max 97, με τη γνωστή μαλακή σόλα και τον αναγνωρίσιμο σχεδιασμό CLOT, καθώς και τη ρετρό εμφάνιση του μοντέλου Zoom Heaven.

Το Nike Air Max 97 "Haven" προσφέρει μια πιο casual εμφάνιση με διχτυωτή βάση και ζιγκ-ζαγκ ρίγες, που έχει ήδη προσελκύσει πολλούς λάτρεις της κουλτούρας των sneaker σε όλο τον κόσμο με τη σχεδίασή του.

.

Αυτή η περιορισμένη συλλογή μπορεί να βρεθεί σε τρία χρώματα – πράσινο neon, βαθύμπλε και λευκό.

Το Nike Air Max 97 "Haven" και στις τρεις αποχρώσεις θα διατίθεται αποκλειστικά μόνο στο TIKE Shop, Μητροπόλεως 7Β Σύνταγμα.