ΟΤΑΝ ΤΟ VINTAGE ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ADIDAS I-5923

Τα 70s επέστρεψαν στη σκηνή της μόδας και των sneaker με στυλ με τον πιο όμορφο τρόπο – με σύγχρονες τεχνολογίες. Φαίνεται ότι ποτέ άλλοτε ο συνδυασμός ρετρό και μοντέρνου στυλ δεν ήταν τόσο δημοφιλής, ενώ γνωστές μάρκες επιβεβαιώνουν αυτή την παρατήρηση με την «αναβίωση» μοντέλων που σημάδεψαν τον περασμένο αιώνα. Αυτό ακριβώς συμβαίνει με τα γυναικεία παπούτσια adias I-5923.

To συγκεκριμένο μοντέλο χαρακτηρίζεται από vintage στυλ και σύγχρονες τεχνολογίες, που συνδυάζονται τέλεια για να παρέχουν τη μέγιστη άνεση στη καθημερινότητα σας.

Στο vintage πνεύμα των διάσημων sneakers adidas συνεισφέρουν τα εντυπωσιακά χρώματα στα οποία διατίθεται το μοντέλο, ενώ τη «μοντέρνα άνεση» εγγυάται το διχτυωτό επάνω μέρος με λεπτομέρειες από αναδιπλωμένο δέρμα. Η αυθεντικότητα αυτού του μοντέλου adidas συνίσταται στα τρία αναγνωρίσιμα καρφιά, αλλά και η σόλα Boost, οπότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κάθε σας περιπέτεια θα είναι ανεμπόδιστη σε αυτά.

Μια ευκαιρία να adidas I-5923 „Purple“ Η Ρουμάνα γυμνάστρια και influencer ήταν μεταξύ των πρώτων που κέρδισαν Lavinia Ioana, που απέδειξε με το συγκεκριμένο στυλ του ότι αυτά τα sneakers δημιουργήθηκαν για τολμηρά και urban κορίτσια, στα οποία στρέφονται όλοι στο δρόμο.

Adidas I-5923 μπορείτε να το βρείτε στο κατάστημα Tike Μητροπόλεως 7Β στο Σύνταγμα και στο διαδίκτυο. Δείτε σε ποια άλλα ρετρό χρώματα είναι διαθέσιμο και δείξτε σε όλους ότι η αυθεντικότητα και η τόλμη είναι οι κύριοι κανόνες μόδας για αυτή την άνοιξη.