ΑΤΙΘΑΣΟΙ ΜΕ ΤΑ ADIDAS ULTRABOOST “GAME OF THRONES”

Μετά από αρκετή αναμονή, η μάρκα adidas Running παρουσίασε μια συλλογή που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη θρυλική τηλεοπτική σειρά του HBO Game of Thrones, η οποία από την πρώτη μέρα μετάδοσης, το 2011, προκάλεσε σάλο και έγινε σύμβολο της σύγχρονης ποπ κουλτούρας.

Πριν από την έναρξη της όγδοης, τελευταίας σεζόν, η adidas παρουσίασε τους διάσημους οίκους ευγενών και τους χαρακτήρες του Westeros μέσα από έξι περιορισμένης έκδοσης παπούτσια για τρέξιμο Ultraboost. Προσεκτικά σχεδιασμένες σιλουέτες, κατασκευασμένες από ποικιλία υλικών, αναφέρονται στα χαρακτηριστικά, τα χρώματα και τις λεπτομέρειες των ηρώων και των κακών της δημοφιλούς σειράς.

Η συλλογή adidas x Game of Thrones Ultraboost συνδυάζει υποδήματα υψηλής τεχνολογίας με μια συγκεκριμένη πολιτιστική αισθητική, προσφέροντας ένα μοναδικό χρωματικό συνδυασμό. Κάθε σιλουέτα διαθέτει ενδιάμεση σόλα BOOST, με τεχνολογία που παρέχει απεριόριστη επιστροφή ενέργειας, ενώ το επάνω μέρος Primeknit προσφέρει μια αίσθηση εξαιρετικής ελαφρότητας, με ειδική μονάδα τακουνιού για προσαρμοστικότητα και υποστήριξη. Λεπτομέρειες με τη μορφή συμβόλων και συνθημάτων των διαφόρων οίκων του Westeros επισημαίνονται στη γλώσσα και τη φτέρνα του sneaker.

Εκτός από τους θαυμαστές της σειράς, η συλλογή προορίζεται για αθλητές, γνώστες της μόδας και πάνω από όλα αληθινούς λάτρεις των sneaker.