ΓΙΝΕ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΜΕ ΤΟ NIKE AIR MAX 720

 

Η έκρηξη ενός ηφαιστείου και οι υπέροχες αποχρώσεις της ηφαιστειακής λάβας, η απίστευτη Aurora Borealis, η ανατολή και το ηλιοβασίλεμα και ο Γαλαξίας είναι μερικά μόνο από τα φυσικά φαινόμενα που βοήθησαν τους σχεδιαστές της μάρκας Nike να σχεδιάσουν ολοκαίνουργια αθλητικά παπούτσια από την κοινότητα Air Max. Είναι το Nike Air Max 720, το μοντέλο με τη μεγαλύτερη σόλα Air μέχρι στιγμής, που περιμέναμε με ανυπομονησία εδώ και καιρό. Και επιτέλους γνωριστήκαμε!

Αν μας ζητούσατε να περιγράψουμε το νέο Nike Air Max 720 με μία λέξη, η απάντηση θα ήταν – συναρπαστική. Και περισσότερο από αυτό! Φτιαγμένο από ελαφριά και αέρινα υλικά, το sneaker, το οποίο είναι αποτέλεσμα της θρασύτητας των σχεδιαστών της μάρκας Nike, έχει διπλάσια σόλα από αυτή που κόσμησε το μοντέλο 270. Προσαρμόζονται τέλεια στο πόδι και παρέχουν μια απίστευτη αίσθηση του περπατήματος στα σύννεφα.

Προσθέστε σε αυτό τον φουτουριστικό σχεδιασμό και θα καταλάβετε γιατί, από τη στιγμή που εκτοξεύτηκαν σε τροχιά, σπάνε όλα τα ρεκόρ και θέτουν νέες τάσεις στον κόσμο των sneaker.

Αυτή η τεράστια σόλα αέρα δεν έχει ξανασχεδιαστεί ενώ το ενσωματωμένο σύστημα κορδονιών και η επωνυμία AM720 στη γλώσσα κάνουν τα 720s ακόμα πιο εντυπωσιακά.