Ιδανικο για τα φωτα της πολης – Nike Air Max 180 Cool Grey

Έχουν περάσει 27 χρόνια από τότε που ο σχεδιαστής αθλητικών παπουτσιών Tinker Hatfield και Air Force 1, Bruce Kilgore, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα μοντέλο που θα κολλάει στο έδαφος ακόμα καλύτερα και θα παρέχει καλύτερη αντικραδασμική προστασία χάρη σε μια σόλα που έχει ορατό γέμισμα αέρα κατά 180 μοίρες. Ήταν το 1991 που παρουσιάστηκαν Nike Air Max 180, παπούτσια για τρέξιμο που έδωσαν στους θαυμαστές της Nike ακόμα πιο απαλή και άνετη αίσθηση.

Γεννημένο από το πείραμα αυτών των δύο σχεδιαστών, το Air Max 180 απέκτησε γρήγορα την ιδιότητα του εικονιδίου και κατέκτησε τους δρόμους των μητροπόλεων του κόσμου, καθιστώντας αναπόφευκτο στις συλλογές διάσημων συλλεκτών. Μετά το OG „Ultramarine“ kolekcije, που θα μπορούσε να βρεθεί αποκλειστικά στο κατάστημα Tike, το 2018 θα σημαδευτεί από δύο ακόμη αποχρώσεις αυτού του δημοφιλούς μοντέλου – „Cool Grey“ i „String“.

Nike Air Max 180 „Cool Grey“

είναι τέλεια για την περίοδο του φθινοπώρου, ακριβώς λόγω του συνδυασμού των χρωμάτων που κυριαρχούν σε αυτό το μοντέλο - μαύρο, γκρι και χρυσό. Εκτός από εντυπωσιακά χρώματα, τα sneakers είναι διακοσμημένα και με ένα εντελώς νέο μείγμα υλικών που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή τους.

Το νέο Air Max 180 διαθέτει έναν συνδυασμό από κομψό δέρμα αγελάδας σε γκρι, μαύρο ρουμπλε δέρμα που τονίζεται στο επάνω μέρος και χρυσές λεπτομέρειες στην ενδιάμεση σόλα και τη γλώσσα του sneaker. Το μπλε καουτσούκ πλαισιώνει την αέρινη σόλα και είναι άλλο ένα στοιχείο που δίνει σε αυτό το μοντέλο μια ιδιαίτερη σφραγίδα.

Τα αθλητικά παπούτσια Nike Air Max 180 "Cool Grey" είναι δύσκολο να αντισταθούν! Την ευκαιρία να τα φορέσει και να περπατήσει μέσα τους στους δρόμους του Βελιγραδίου είχε την ευκαιρία να είναι από τους πρώτους ο ράπερ Φοξ, ο οποίος σίγουρα επιβεβαίωσε ότι είναι από τις πιο έτοιμες επιλογές για το φετινό φθινόπωρο.

Βρείτε τα στο Tike Shop ή παραγγείλτε τα Σε σύνδεση.