Nike Air Vapormax Plus

Nike Air VaporMax Plus Τα sneakers αντιπροσωπεύουν μια νέα εποχή καινοτομίας που έρχεται σε εμάς από τη Nike. Είναι ένα μοντέλο στο οποίο θα νιώσεις σαν να περπατάς στον αέρα, κάτι που ήταν και η βασική ιδέα των δημιουργών του. Το μοντέλο παρουσιάζει μια νέα, επανασχεδιασμένη επάνω έκδοση του μοντέλου Air Max Plus σε συνδυασμό με σόλα Vapormax.

Αυτό που ξεχωρίζει αυτό το μοντέλο από όλους τους προκατόχους του μοντέλου Nike Air είναι η έμφαση στη σόλα, η οποία γεμίζει στο μέγιστο βαθμό με αέρα και επομένως η απόδοση της σόλας είναι πολύ πιο αποτελεσματική. Δηλαδή, η μονάδα αέρα Vapormax είναι στην πραγματικότητα ο φορέας ολόκληρου του sneaker, επομένως το κύριο πλεονέκτημα αυτού του μοντέλου είναι η άνεση και η ελαστικότητα που επιτρέπει την ελεύθερη κίνηση.

Το Nike Air VaporMax Plus προσφέρει ελαφριά αίσθηση όταν φοριέται, προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε επιφάνεια χωρίς να διαταράσσει τη σταθερότητα, επομένως μπορούμε να πούμε ότι δημιουργούν μια αίσθηση αιώρησης. Το επάνω μέρος συμπίεσης προσαρμόζεται στο σχήμα του ποδιού, το οποίο παρέχει πρόσθετη ασφάλεια κατά την κίνηση. Για αυτή την έκδοση έχουν επιλεγεί έντονα καλοκαιρινά χρώματα, από Tangerine Tint έως Light Mint έως Racer Blue απόχρωση.

Αυτή η έκδοση του μοντέλου Nike Air Vapormax Plus είναι διαθέσιμη στο κατάστημα και στο διαδίκτυο σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων. Δείτε την τιμή και τα διαθέσιμα μεγέθη εδώ.