Adidas Originals EQT BASKETBALL ADV

Εμπνευσμένη από την κληρονομιά της θρυλικής σειράς μπάσκετ Equipment 93, η adidas συμπεριέλαβε το EQT Basketball Adv στην προσφορά της αυτή τη σεζόν, το οποίο αντιπροσωπεύει μια πιο μοντέρνα έκδοση του μοντέλου που έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του το 1993.


Η σόλα από καουτσούκ δίνει σε αυτό το μοντέλο μια αληθινή vintage πινελιά, ενώ το διχτυωτό επάνω μέρος Prime Knit ολοκληρώνεται με λεπτομέρειες από συνθετικό και πτυσσόμενο δέρμα, με τα signature καρφιά της adidas και την υπογραφή EQT. Adidas EQT Basketball Adv διαθέτουν επίσης ειδικά προσαρμοσμένο τακούνι, το οποίο παρέχει επιπλέον άνεση και σταθερότητα στο πόδι.
Σε μια εποχή που ο κόσμος πλημμυρίζει από ειδοποιήσεις, likes, ατελείωτες επιλογές και επιλογές που περιπλέκουν μόνο τα πράγματα, όλα συνοδευόμενα από θόρυβο πόλης, το νέο EQT BASK ADV προσφέρει απλότητα όπου το λιγότερο είναι πραγματικά περισσότερο, είναι μια απλή επιλογή γιατί περιέχει τα πάντα. χρειάζεσαι.
Μοντέλο adidas Originals EQT Basketball ADV CQ2993 διατίθεται αποκλειστικά στο κατάστημα Tike και στο ηλεκτρονικό κατάστημα.