Nike Air Jordan 1 Retro High «Season Of Her»

Για την αρχή της χρονιάς, η Nike ετοίμασε μια νέα συλλογή Air Jordan για γυναίκες που ονομάζεται „Season Of Her“.

Η συλλογή βασίζεται στο μοντέλο Nike Air Jordan 1 Retro High σε τέσσερα χρώματα που είναι αποκλειστικά διαθέσιμα στο κατάστημα και το ηλεκτρονικό κατάστημα Tike σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων.


Nike Air Jordan 1 Season of Her

Η συλλογή συνδυάζει υλικά από πολυτελές σατέν και μαλακό μαυρισμένο δέρμα, μαζί με μοναδικά χρώματα, επιδεικνύοντας μια δυνατή συμπεριφορά που αντηχεί πέρα ​​από το πάτωμα του μπάσκετ.
Η συλλογή έκανε πρεμιέρα στις 24 Ιανουαρίου. στο Jevremova 25, όπου πολλοί θαυμαστές αυτών των εμβληματικών αθλητικών παπουτσιών και της μόδας είχαν την ευκαιρία να ακούσουν περισσότερα για τις τάσεις της μόδας και τις «fashion-forward» δημιουργίες τους βασισμένες στην τελευταία συλλογή Air Jodran 1 από διάσημους bloggers και συλλέκτες.


Μεταξύ των bloggers που παρουσίασαν τους συνδυασμούς μόδας τους, σε συνδυασμό με sneakers Jordan, ήταν οι Jana Dačović, Anastasija Grujić, Marina Starović, Kristina Micić, Jovana Medić, καθώς και η Nevenka Stojićević, παθιασμένη συλλέκτης αθλητικών παπουτσιών. Εκτός από τις κυρίες για τις οποίες προορίζεται η συλλογή, υποστήριξη για την όλη ιστορία έδωσαν οι μεγαλύτερες εγχώριες συλλέκτες αθλητικών παπουτσιών των οποίων οι συλλογές «Jordan» αριθμούν ήδη εκατοντάδες αντίτυπα.